Nice

  1. ena soffan söndersutten av jocke & fjunet. Fuck that shit, funkar som säng ändå.
  2. whisky, varm & kall samt 3,5or. Björn är inte den som är den så vi satsade på allt! (att han gick hem o satsade i beccis sen å det kan vi väl förstå, han får väl inte komma så mycket i lumpen kan vi väl anta)
  3. Typiskt nice.
  4. Fille skjutsar hem David, Martin, Fjunet & Jocke nu, sen blire att han hämtar upp mig och en välbehövlig sänggång i el bergs slussar.
  5. Wiiiiiiiiiiiiiie
  6. Det är ju typiskt FAIL att bestämma sig för top 10-lista, blir ju jättemånga punkter som man måste komma på nåt att skriva på.
  7. Typiskt trevlig kväll, på emo-stället bredvid yngves och sen i el basement, btw. Några bärs o skönt häng, how it should be!
  8. Se nummer sex.
  9. Imorrn ska alla torska & toffla, så det blir nog inte så mycket el basement-häng. Men vem vet! Det här stället är ju lite som kvinnor, man vet aldrig riktigt vad det blir. Ligga eller ej så att säga. Sön-mån ryktas det om lockdown för pokernördarna. Vi får väl se om de står ut eller om de ringer o gråter efter superanton som de brukar göra när de spelat lika dåligt som fille senaste dagarna.
  10. Nattens playlist (okey, inte direkt party, men partyt slutade ju precis så vi måste ju ha nåt att somna till... fattar ni väl!)
God natt och köp en hatt (eller tvinga ankan att ha på sig sin)
Pussisar /Anton

Kommentarer
Postat av: fjunet

Ska ja komma ner me skruvdragare o lite planker? Kan nog skruva ihop skiten hyffsat bra iaf!

2009-10-18 @ 13:09:56
Postat av: Anton

haha nejvars fjunet, vi klarar oss fint =), kom förbi o lira lite tv-spel o ta en bärs nån dag ist!

2009-10-18 @ 13:12:25
URL: http://modebloggarens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0